Long time, no see bloglovin


Joda, heyhey kan jeg vell si! Overskriften kan vell egentlig bli very very very VERY long time, no see :-) I og med at jeg ikke har blogga på 2 år (?) på denne bloggen. Har ikke blogget siden 17. mai 2010 klokken 14.47 på denne bloggen, hahah uff.. Kjempe lenge siden, men tenkte og prøve og begynne igjen! hehe, må bare bygge opp lesertallet litt mere og forandre alderen i siden der <---. For jeg er nemlig 14 år nå jeg, eller blir 15 år 19. mars og det er ikke lenge til!! 19 dager eller noe slikt tenker jeg. Men joda, kommer til og blogge når det passer meg.

Akkurat nå ser jeg på Fristet fra i fjord på "nett tv" dings, på tv3play :-) Kjempe morro! Om dere vil se, så er linken rett her! Så bare og trykke og nyte det du ser, haha. Btw, skal forandre litt på designet så snart jeg får tid, er tross alt 2 år gammelt design.. hehe ;-) Og forresten så har jeg influensa, så jeg ligger på sofaen hele dagen nå for tiden jeg! Og da betyr det at jeg får mere tid til blogging, i og med at jeg ikke er på skolen.. hiiiihii :-D Men nå skal jeg kose meg litt mere med Fristet, vi blogges snuppiser! ♥

FORRESTEN DET ER SKUDDÅR! HEHEH, UTROLIG KULT SYNS JEEEG!!!!

Photo_private. Et bilde fra 17. mai. 2011, 1 år siden med andre ord :-) Bildet er av meg og min kjære pappa♥ ilu pappa min!

Ingen kommentarer

Kommentarboksen!

www.drek.blogg.no

www.drek.blogg.no

14, Porsgrunn

Bruker et Canon EOS 500D til bilder. Noe du lurer på? Kontakt meg på drek.blogg@live.no :-)
er på bloggen min, NÅ!

Besøkende i alt:
Besøkende denne måneden:
Besøkende denne uken:
Besøkende i dag:
Besøkende online:

bloglovin

Norske blogger


Kategorier

Arkiv

hits